20 Aralık 2008 Cumartesi

Şampiyonlar Ligi Kuraları


Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları çekildi. Birçok büyük takım çeyrek finali göremeyecek. Çok ilginç maçlar olacak.. Eşleşmeleri masaya yatırırsak ;
Chelsea - Juve : Juve, ne kadar büyük bir takım olduğunu gösterdi. 2. ligten geldikten sonra bu kadar hızlı bir toparlanma takdire şayan. Scolari'yle hala bir tempo bulamayan Chelsea ise buna rağmen bir adım önde gibi.
Villareal - Panathinaikos : Balının ve Inter'in yardımıyla lider çıkan Pana, Villareal'i oldukça zorlar. Ancak yine de ispanyollar tura yakın.
Lisbon - Bayern Münih : Bayern'e kuralardan önce bir takım seç şuradan deseler, ayıp olmasın diye Lisbon'u seçmezdi ama kurada onu çektiler. Banko Bayern.
Atletico - Porto : Denk güçlerin mücadelesinde, Agüero'lu Forlan'lı Atletico, tura bir adım daha yakın.
Lyon - Barça : Lyon bu senede çeyrek finali göremez. Bu tempodaki bir Barça'yı Lyon'un durdurması imkansız gibi. Banko Barça.
Real - Liverpool : Yaralı Real, Şubat ayına kadar toparlanmaz, Liverpool'un da temposu o zamana kadar düşmezse, Liverpool geçer turu.
Arsenal - Roma : Zaman zaman paf takımı imajı çizen Arsenal, eğer yıldızlarını oynatır ve onlardan faydalanabilirse tura daha yakın taraf. Roma'yı ancak Totti kurtarabilir.
Inter - ManU : Zlatan - Ronaldo çekişmesi mi desem, Mourinho - Ferguson mu desem? Şüphesiz en zorlu eşleşme. Favori yok, kesinlikle tam ortada bir eşleşme.
Bekliyoruz bakalım maçları..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

uzun yıllardır gördüğüm en güzel kura oldu. kaliteli maçlar olacak, kesin ama chelsea ve barça finalin adı gibi geliyor